rovaniemi hiihtostadion,
Pariviestit ja hopeasompaikäisten viestit V   –   Ilmoita joukkueen sarja ja kokoonpano

Okko Selin

Samu ilmoittautui in

M10 Samu Vuolli ja Valtteri Tiuraniemi pari

M8 Niilo K ja Lappi N

Tapio

Laittakaa rohkeasti IN viesteihin osallistujat. Kasataan joukkueita kun saadaan ilmoittautumisia. Nyt on hieno paikka päästä osallistumaan kotiseuran järjestämiin viesteihin .

Sebastian

M12 Sebastian & Marius / järjestys sama

Eemeli

M8 Eemeli M kaipaa paria. Ei näytä ilmoittautuneissa olevan M8 ilman paria olevaa.

Marianna

Tomi M12 myös paria vailla.

Marianna

Peetu S M8 vois alkaa Eemelille pariksi viestiin. Laita viestiä mulle 045-2631985 jos onnistuu.

Vesa-Pekka

N10 Iina J ja Aava K

Eden

Eden S ja Lilli H N12

Essi ilmoittautui in

Essi J. ja Ellen P. N10

(poistettu pelaaja) ilmoittautui in

N12 Lilli H ja Eden S

(poistettu pelaaja) ilmoittautui in

M10 Vili H ja Abel S

Eemeli

M8 Eemeli M ja Pauli R Löytyisköhän Peetulle jostain pari?

Aava

Eeli K ja Oiva Tervaskanto. M10 sarjaan.

(poistettu pelaaja)

Hiihtojärjestys N12 Lilli Haataja, Eden Sieppi

Tapio

Joukkueet HS viesteihin ovat hiihtojärjestyksessä seuraavat.
N14 Mona Pitkänen, Asta Jarva ja Lumia Nurmela.
M14 OH1 Ivan Kharlanov, Aleksi Pirkonen ja Erkka Petrelius.
OH2 Pyry Vuolli, Tomi Saukko ja Eelis Keränen.
N16 OH1 Seela Salokangas, Heta Ruotsala ja Sunna Vihervirta
OH2 Hilpi Ruotsala, Silja Saarenpää ja Veera Jarva
Tarvittaessa hiihtojärjestystä voidaan vielä muuttaa, jos siihen on tarve.

Tapio

Joukkuiden valinnassa käytettiin perusteena kauden vapaan hihitotavan tuloksia, joissa hiihtäjät ovat olleet mukana samoissa kilpailuissa. Myös tämän viestin osuusajat huomoidaan valittaessa Hopeasomman viestijoukkueita.

Emilia ilmoittautui in

N20, Emilia Irvankoski - Emilia Kähkönen