Mona

Marius

Viesti, mahdollisesti oma mjoitus

Vili ilmoittautui in

Lilli myös. (Ei pysty ilmoittautumaan jostain syystä)

Lue loput viestit

Nimenhuudon käyttö kilpailuihin ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisvastaavan toimesta lisätään tapahtumakalenteriin yleisimmät kilpailut, joihin seuran hiihtäjiä oletettavasti osallistuu. Jos haluamaasi kilpailua ei tapahtumakalenterista löydy, voit lisätä sen itse. Kilpailu tulee lisätä http://www.hiihtokalenteri.fi mukaisella kilpailun numerolla ja otsikolla esim: "009 Lempäälän Tykkilumihiihdot / Lempäälä" .

Ilmoittautumisvastaava määrittelee viimeisen ilmoittautumisajankohdan, yleensä ajankohta on kaksi vuorokautta ennen kilpailun järjestäjän asettamaa päättymisajankohtaa. Viimeisen ilmoittautumisajankohdan jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää ilmoittautumisvastaavan vastuulla, jokaisen on huolehdittava siitä itse.

Jos haluat osallistua normaalia poikkeavaan sarjaan, niin sen voi kertoa kommentti-kenttään. Jos perut ilmoittautumisen ennen ilmoittautumisen päättymisajankohtaa, siirrä hiihtäjän nimi pois In-osiosta.

Hox ! Kaikille on mahdollista lisätä / poistaa ilmoittautuminen myös muiden hiihtäjien osalta. Vaatii siis tarkkaavaisuutta, jotta et vahingossa lisää / poista toisten ilmoittautumisia.

Ote hiihtojaoston talousohjesäännöstä:

ILMOITTAUTUMISMAKSU HIIHTOKILPAILUIHIN

Niiden hiihtäjien, jotka ovat suorittaneet seurakorttimaksun hiihtojaostolle ja jotka ovat maksaneet seuran jäsenmaksun, ilmoittautumismaksut suoritetaan jaoston toimesta. Hiihtojaosto maksaa ilmoittautumismaksut hiihtokalenterissa mainittuihin hiihtokilpailuihin. Ei kuitenkaan laturetkiin, esim. Napapiirin Hiihto, Tervahiihto yms.

Osanottomaksun suorittamisen ehdoton edellytys on se, että kilpailijan ilmoittautuminen on ilmoitettu NIMENHUUTOON (maastohiihto) tai ILMOITTAUTUMISVASTAAVALLE (ampumahiihto) kaksi päivää ennen kilpailukutsussa mainittua viimeistä ilmoittautumispäivää.

Kilpailija ei saa ilmoittautua samana päivänä kuin yhteen kilpailuun. Jos kilpailija sairastuu eikä voi osallistua kisaan, on asiasta ilmoitettava välittömästi ilmoittautumisten vastaanottajalle sekä joukkueenjohtajalle. Muusta kuin sairaudesta johtuvan poisjäännin takia ilmoittautumismaksu peritään takaisin täysimääräisenä. Mikäli hiihtäjä jättäytyy muusta kuin sairaudesta johtuen pois ilmoitetusta kilpailusta 3 kertaa, ei jaosto vastaa hänen ilmoittautumisestaan tai ilmoittautumismaksuistaan enää loppukauden aikana.