Emilia

Sääennuste näyttää runsasta sadetta treenien ajaksi. Kaatosateella ei hiihdetä turvallisuussyistä. Tulen kuitenkin paikalle ja innokkaiden vesisateessa treenaajien kanssa voidaan pelata ja leikkiä lenkkarit jalassa.

Lue loput viestit

Nimenhuudon käyttö kilpailuihin ilmoittautumiseen

Ilmoittautumisvastaavan toimesta lisätään tapahtumakalenteriin yleisimmät kilpailut, joihin seuran urheilijoita oletettavasti osallistuu. Jos haluamaasi kilpailua ei tapahtumakalenterista löydy, ole yhteydessä ilmoittautumisvastaava Hellevi Loheen.

Ilmoittautumisvastaava määrittelee viimeisen ilmoittautumisajankohdan, yleensä ajankohta on kaksi vuorokautta ennen kilpailun järjestäjän asettamaa päättymisajankohtaa. Viimeisen ilmoittautumisajankohdan jälkeen ilmoittautuminen ei ole enää ilmoittautumisvastaavan vastuulla, jokaisen on huolehdittava siitä itse.

Jos haluat osallistua normaalia poikkeavaan sarjaan, niin sen voi kertoa kommentti-kenttään. Jos perut ilmoittautumisen ennen ilmoittautumisen päättymisajankohtaa, siirrä hiihtäjän nimi pois In-osiosta.

Hox ! Kaikille on mahdollista lisätä / poistaa ilmoittautuminen myös muiden hiihtäjien osalta. Vaatii siis tarkkaavaisuutta, jotta et vahingossa lisää / poista toisten ilmoittautumisia.