Taivalvaaran hiihtokeskus Taivalkoski,

Taivalkosken Metsäveikot on ilmoittanut 15.2 Hopeasomman loppukilpailujen järjestämisestä suunnitellussa aikataulussa poikkeusjärjestelyin. https://www.metsaveikot85.fi/fi/Hopeasompa+2021.html
TÄLLÄ TIEDUSTELULLA HALUAMME ENNAKKOON SELVITTÄÄ:
1. Ketkä urheilijat ovat lähdössä kilpailuihin? Vastaus peukulla tähän tapahtumaan
2. Ketkä urheilijat ovat käytettävissä viesteihin ( su 21.3 ) Vastaus peukulla tähän tapahtumaan + kommentti: Viesti
3. Ketkä urheiljoista ja huoltajista haluavat seuran varaamaan yhteismajoitukseen. Vastaus peukulla tähän tapahtumaan ja muiden perheenjäsenten lisäys ulkopuolisina pelaajina + kommenttina majoituspäivät

KILPAILUOHJELMA:
pe XCX-suksicrossi V (T14, P14), sprintti V (T16, P16)
la henkilökohtaiset normaalimatkat P (T13, T14, P13 3 km, P14, P15, T15, T16 5 km, P16 8 km)
su viestit V (T14, P14, T16 3x3 km, P16 3x5 km)
OSALLISTUMISOIKEUS: Kilpailuvuoden aikana 12 vuotta täyttävät saavat osallistua nuorimpana ikäluokkana
Hopeasompa-loppukilpailun henkilökohtaisiin sarjoihin ja viestikilpailuun.
YHTEISMAJOITUS:
Jokijärven leirikeskus, Jokijärventie 157, 93400 Taivalkoski
Olemme varanneet Seurakunnan entisen leirikeskuksen 18 km päästä kilpailukeskuksesta. Useita erikokoisia huoneita tarjolla. Alustava varaus tehty 30 hengelle 18-21.3. ( Ei muita joukkuita samassa majoituksessa ) Nyt tarvitaan ennakkotieto majoittujista. Majoituksen hinta on 1500€ eli 30 hlölle 15-20€/hlö/vrk. Ruokailut; aamupala, lounas, pävällinen ja iltapala hintaan 31,60€/hlö/vrk.Tässä vaiheessa ei ole tiedossa viestijoukkuiden määriä, joten majoituksen kestokin voi muuttua moneen kertaan. Tärkeintä on nyt selvittää yhteismajoitukseen haluavien lukumäärä.
Lisätietoa: Majoitusvastaava Ari Jarva 050 4043194.
Viestijoukkuiden valinnat tekee HS ryhmän valmentajat. OH hiihtojaosto tukee viestihiihtäjien/viestin varahiihtäjien majoitusmaksuja 50€ summalla.
Perustamme osallistuvien kilpailijoiden huoltajille Whats App-ryhmän tämän ennakkokyselyn päätyttyä. Ryhmässä sitten tarkennettua ja ajankohtaista tietoa.
Lisätietoja:
Joukkueenjohtaja Tapio Nurmela 040 5677410,
Ilkka Ruotsala 040 1544140

Tervetuloa mukaan kokemaan isomman kisan tunnelmaa!

Majoitus+ruokailut to-su

Eetu

Osallistun viestiin, jos P16 saadaan joukkue. Yhteismajoitus, joko to - la, tai to - su, jos viestijoukkue saadaan kasaan. Mukana reissulla myös äiti (Sirpa).

Lumia

Osallistun viestiin N14. Majoitus to-su jos saadaan viestijoukkue

Seela ilmoittautui in

Viesti. Yhteismajoitus 4 hlöä to-su + ruokailut

Hilpi ilmoittautui in

Viesti, to-la majoitus+ ruokailut

Asta ilmoittautui in

Viesti, majoitus to-la/su riippuen viestistä

Veera ilmoittautui in

Viesti jos tarvitaan, majoitus to-la/su riippuen viestistä (yhteensä 4 Jarvaa)

Joel ilmoittautui in

Kristiina: majoitus+ruokailut to-su

(poistettu pelaaja)

Heta: viesti, majoitus+ruokailut to-su

Pasi

Sissi viesti, molempien majoitus ja ruokailu to - su.

Aleksi ilmoittautui in

Viesti, majoitus to-su